Vestersøvej 1, Søby, 8543 Hornslet

Stor villa med forskellige anvendelsesmuligheder

Rummelig 1-plans villa beliggende midt i hyggelige Søby med plads til både den store familie og med mulighed for liberalt erhverv eller udlejning.
Ejendommen har tidligere huset den lokale bank med status som forretning. Sælger har fået ejendommens status ændret til bolig og har samtidig lavet en del forbedringer - bl.a. er der blevet installeret varmepumpe luft/vand.

Indretning
Villaen har 2 indgangspartier, og der er som nævnt mulighed for liberalt erhverv. Men man kunne også med fordel lade en teenager boltre sig med egen indgang eller lave forældreafdeling med soveværelse med direkte adgang til brusebadeværelse.
Derudover indeholder boligen: Pænt køkken med spiseplads, bryggers med separat indgang og stor stue med udgang til terrasse. Desuden brusebadeværelse, gæstetoilet og 3 værelser. Endelig er her endnu en stor stue/aktivitetsrum.

Carport og stor grund med forskellige muligheder.

KLIK HER og se magasinet Boliginspiration for denne bolig.

Området
Søby er en landsby, hvor det gode naboskab præger området, og hvor der foregår forskellige aktiviteter og bl.a. er legeplads for de yngste.
Der er skole, Ådalsskolen (skolebus fra v. legepladsen) og daginstitution i Skørring og idrætsmuligheder i Voldum. Busforbindelse til Randers og til Hornslet der ligger knap 7 km. fra Søby med masser af handlemuligheder og gode transportforhold til Aarhus og Djursland med bus og letbane samt med kort afstand til motorvejskørsel. Ca. en halv times kørsel til Aarhus.