Ejendomsmæglerfirmaet Berg Halager Tips til boligsalg

Når vi opholder os i vores eget hjem på daglig basis, får vi måske ikke lige gjort alle de små ting, der får boligen til at fremtræde bedst muligt, og får køberne til at slå til.
Det er derfor vigtigt at bruge en halv time på at lege køber til sit eget hus. Stil dig udenfor matriklen og påfør dig kritiske briller og gå så ind gennem indkørslen, rundt om huset og ind gennem entréen til resten af huset, hvor du vurderer stand, oprydning osv. med de kritiske briller, som en køber ville opleve boligen med.
Undervejs på din tur kan du skrive de ting ned der fanger dit køberblik og efterfølgende lave en plan for reparation eller vedligehold.
Ejendomsmæglerfirmaet Berg Halager Tips til boligsalg

RYD OP
Sørg for at der er ryddet pænt op overalt i boligen, så køberne kan fokusere på boligen uden at skulle forholde sig til legetøj, gadgets, løse ledninger og sko.
GØR RENT
Rengør hele huset, puds vinduer og fjern kalk i køkken og på badeværelse så hjemmet tager sig bedre ud for en potentiel køber. Et rengjort hjem får køberne til at slappe af, og hjemmet til at fremstå mere velholdt – og så dufter det også bedre.
LUFT UD
Et hjem har sin egen duft (lugt), og den falder måske ikke i alles smag. Derfor er det vigtigt at få udskiftet luften i boligen dagligt, så en køber ikke allerede i entréen bliver mødt af lugtgener. Fjern dyrefoder og hold huset fuldstændigt røgfrit indendørs. De fleste mennesker reagerer voldsomt på røggener, og vil spekulere på om de kan fjernes.
SKIFT LYSKILDER
De lyskilder der ikke virker skal skiftes, så der både generelt er lys, men også lys der kan skabe en hyggelig atmosfære i hele huset.
Ejendomsmæglerfirmaet Berg Halager Tips til boligsalg

MUR- OG TRÆVÆRK
Er der revner i murværket, og trænger træværket til algebehandling eller maling, så er det en vigtigt at få det ordnet, så køberne bliver mødt af et velholdt hus allerede i indkørslen.
SMÅ REPARATIONER
Reparer håndtag, greb, låger eller døre der ikke fungerer optimalt, så huset fremstår i ordentlig og velholdt stand.
MALING
Brug tid på at få malet slidte døre og dørkarme, så mængden af småting ikke skræmmer køberne væk.
ARMATURER
Drypper vandhanen er det på tide at få skiftet pakningen og fjernet eventuelle kalkrester.
HAVEN
Fjern ukrudt, slå græs og klip hækken så haven ser indbydende ud. Er det sommer, kan du med fordel plante blomster i krukker på terrassen og stille havemøbler på de bedste pladser i haven. Det viser køberne, at haven har et godt udeliv, som de fleste holder af. 
Ejendomsmæglerfirmaet Berg Halager link til salgsvurdering i Hornslet Syddjurs