Manbjergvej 61, 8541 Skødstrup

Flot nyrenoveret 1-plans villa i Skødstrup

OBS! DEN REELLE M2 PRIS ER KR. 23.799,-

Flot, renoveret 1-plans villa beliggende i attraktivt villaområde i Skødstrup ca. 20 min. kørsel fra Aarhus med plads til den store familie.
Her får du både den lyse, lækre, nyistandsatte og tilbyggede bolig, samt fordelen af en allerede etableret have med en opvokset hæk. Der er nylagte fliser hele vejen rundt om huset, sået græs samt lavet trappe fra parkeringsareal - med plads til flere biler - og til bryggers. Foran huset er der gjort klar til, at man enten kan så græs eller beplante alt efter ønske.

Boligen
Her er skiftet tag, vinduer og døre og lavet troldtekt lofter og gulvvarme i hele huset.
Der er nyt køkken og nye badeværelser. Inklusiv i købesummen er afsat kr. 50.000,- til indkøb af hårde hvidevarer, efter købers eget valg, til normale udsalgspriser hos Skousen i Risskov.
Her er benyttet de bedste materialer, og boligen fremstår som ny - smagfuld og moderne.

Indretning
De mange m2 er udnyttet så der ikke er spildplads, og boligen indeholder: Entré i åben forbindelse med dejligt køkken/alrum/stue med udgang til stor terrasse og have. Desuden soveværelse med direkte adgang til flot brusebadeværelse. Lille niveauforskel til værelsesafdeling med 3 gode værelser, endnu et flot brusebadeværelse samt bryggers med udgang.

Området
Skødstrup har gennem de senere år gennemgået en stor udvikling, og man finder et bredt udvalg af forretninger med mange gode indkøbsmuligheder, skole og børnepasning lige i nærheden. Her er desuden både nærbane, busforbindelser til Aarhus og det øvrige Djursland og ikke mindst gode tilkørselsforhold til motorvej.

Se det flotte Boliginspirationsmagasin nederst på siden ved download af Salgsopstilling og dokumenter!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.