Skovsvinget 14, Rodskov, 8543 Hornslet

Attraktivt område i udvikling med kig til vandet

2-plans villa beliggende ca. 20 min. kørsel fra Aarhus og 5 min. fra både Hornslet og Rønde i naturskønt område med kig til vandet.
Boligen er fordelagtigt indrettet med mange muligheder for anvendelse - måske til liberalt erhverv.

Området
Med en beliggenhed midt mellem Ugelbølle/Rønde og Hornslet har børn både adgang til folkeskole og privatskole, der er gode pasningsmuligheder og bus næsten til døren. Desuden er der 5 min. kørsel til motorvejstilkørsel og handlemuligheder i både Rønde og Hornslet, hvor der også er træningsmuligheder og en biograf i Hornslet.
Rodskov er en by i udvikling med mange nye tilflyttere, og gennem de senere år er den vokset betragteligt og i dag er en god blanding af nye og ældre boliger. Byens samlingspunkt er det lokale forsamlingshus med en del aktiviteter på programmet.

Indretning
Indeholder i stueplan: Rummelig entré med gulvvarme, toilet og dejligt køkken/alrum/stue med brændeovn, flot udsigt over vandet og med udgang til delvis overdækket terrasse. Fordelergang til værelsesafdeling med skabsvæg, værelse, pænt brusebadeværelse og stort soveværelse med udgang til terrassen. Fuld, høj kælder med klinkegulv der indeholder: Vaske-/fyrerum, viktualierum, stor gildesal med adgang til lille hyggerum, 2 store disponible rum samt brusebadeværelse og værksted.
Dobbelt carport.
Nem have hvor en del af denne er hegnet ind, hvilket er fordelagtigt hvis der er mindre børn eller evt. hund.

SE DET FLOTTE INSPIIRE KATALOG NEDERST PÅ SIDEN VED DOWNLOAD AF SALGSOPSTILLING OG DOKUMENTER!