Fuglevænget 83, 8543 Hornslet

Yderst velholdt 1-plans villa

Fantastisk flot, meget velholdt 1-plans villa beliggende i lukket vænge i roligt område - ideélt til børnefamilien med tilhørende legeplads til området.
Der er gå-afstand til indkøbsmuligheder, skole/børnepasning og bus samt letbane til Aarhus.

Boligen
Er løbende vedlgeholdt og der er bl.a. skiftet gulve, lofter, køkken, badeværelse og bryggers gennem årene.
Sælger oplyser, at taget er skiftet i 2018.
Der er desuden etableret genvex og solceller for en optimal udnyttelse af energi og et godt indeklima, hvor indetemperaturen reguleres, således at der om sommeren ikke vil være væsentlig varmere indenfor end ude.
Der er en skøn have, en stor isoleret garage med et redskabsrum, endnu et udhus i haven og et drivhus.

Indretning
Boligen indeholder: Entré, bryggers med gulvvarme og vaskesøjle og flot køkken/alrum i åben forbindelse med dejlig opholdsstue med udgang til terrasse og haven. Desuden skønt brusebadeværelse med flotte italienske fliser og gulvarme, 2 gode værelser og soveværelse med stor skabsvæg samt udgang til haven.
Alt er meget velholdt.

Området
Hornslet er en dejlig by med ca. 6.000 indbyggere.
Beliggenheden tæt på skov og strand og med ca. 20 min. kørsel til Aarhus gør byen attraktiv for såvel den etablerede børnefamilie som for både yngre og ældre mennesker, hvilket giver et godt byliv.
Der er gode transportmuligheder til både Aarhus og Djursland med bus og letbane samt kort afstand til motorvejstilkørsel.
Her er skole/børnepasning, lægehus, motionscentre, svømmehal, biograf og frisører. Handelslivet byder på dagligvarebutikker, apotek, Matas, dame-/herremode butikker m.m.

Bestil en fremvisning.