Kjeldsbjergvej 15A, st. tv., Elev, 8520 Lystrup

Hyggelig 1-plans rækkevilla i roligt villaområde

Veludnyttet 1-plans rækkehus på ejerlejlighedsbasis beliggende i roligt og familievenligt område ca. 15 min. kørsel fra Aarhus.
Der er en god rumfordeling uden spildplads, og der er en skøn lukket have, der er gjort nem at holde. Der er desuden stort redskabsrum og carport.

Indretning
Rækkehuset indeholder: Entré med adgang til soveværelse med skabsvæg og til pænt brusebadeværelse. Videre adgang til rummelig stue med brændeovn og til alrum - begge med udgang til terrassen og haven. Desuden flot køkken i delvis åben forbindelse med alrum og med adgang til bryggers med vaskefaciliteter og med udgang. Endelig er her 2 gode værelser der tilgåes fra alrummet, og man har således mulighed for at lave en børneafdeling, hvis dette ønskes.
Sælger oplyser, at husets tag er skiftet i 2010 til bølgeeternit uden asbest.

Området
Elev er beliggende lidt uden for Lystrup i et naturskønt område med kort afstand til skoven.
Der er kort afstand til skole og børnehave og til bybus til Aarhus og motorvejstilkørsel. Letbane fra Nye og gode indkøbsmuligheder i både Lystrup og i Trige.

Et rigtig godt bud på huset til den unge familie eller til parret, som kommer fra et stort hus og ønsker noget lidt mindre.

Bestil en fremvisning.