Vanggårdsvej 1K, Hårup, 8530 Hjortshøj

Skønt beliggende rækkehus med carport

Flot og meget velholdt rækkehus i 2 plan.
Beliggende i dejligt, lukket område ca. 20 min. kørsel fra Aarhus i charmerende og hyggelige omgivelser. Huset er perfekt til dig, som ønsker fred og ro, en god indretning uden spildplads og uden at gå på kompromis med stil og komfort samt en lille solvendt have, der er gjort nem at holde.
Her er således muligheden for at bo i hus men uden at skulle bruge al fritid i haven, og huset henvender sig til både yngre som ældre.

Boligen
Det første der slår én, når man ser huset, er dets velholdte udseende. Huset er hvidpudset og har et sortglaseret tag, hvilket giver en klassisk og tidløs fornemmelse. De øst- og vestvendte terrasser er perfekt placeret i forhold til solen, og de vil være ideelle til både morgenkaffen og aftenmaden.
Indvendigt er der også masser at beundre. De flotte plankegulve i alle opholdsrum giver en rustik og hyggelig fornemmelse, og de superflotte granitfliser i entréen, bryggerset og badeværelset tilføjer et moderne og stilfuldt touch. Med gulvvarme i entréen, bryggerset og på badeværelset er det også sikkert, at
fødderne aldrig bliver kolde, uanset hvor koldt det er udenfor.

Indretning
Stueetagen er praktisk og godt indrettet med entré, et soveværelse, hvor man kan sove i fred og ro, og et bryggers der er praktisk for hverdagens rutiner. Køkkenet er åbent og indbydende med masser af plads til at lave mad og samtidig hygge sig med familien eller gæsterne. Den skønne stue er lys og indbydende, og der er direkte adgang til den vestvendte terrasse, hvor man kan nyde solnedgangen i selskab med en god middag.
Op ad trappen på første sal finder man en repos, der er perfekt til at indrette en lille hjemmearbejdsplads. Der er også to store værelser, der er lyse og indbydende, samt et ekstra lille rum til opbevaring eller hobbyaktiviteter.
Alt i alt er dette rækkehus en perle, der både er charmerende, hyggeligt og stilfuldt. Det er svært ikke at forelske sig i dette dejlige hjem, der vil være perfekt til både den lille familie eller et par, som ønsker at bo i en fredelig og velholdt bebyggelse.

Tilhørende carport og brugsret over 2 udhuse.
Gode fællesarealer.

Området
Med kort afstand til både Aarhus og Randers og med motorvejstilkørsel i nærheden og bybus næsten til døren får man her en meget attraktiv beliggenhed. Dette kombineret med skole/børnepasning i gåafstand samt en idrætsforening der udbyder mange forskellige sportsgrene i både hallen og på sportsbanerne ved skolen, og man får opskriften på hvorfor mange netop søger netop dette område.