Tjørnevej 18, 8543 Hornslet

Murermestervilla med fantastisk udsigt

Flot, fuldmuret murermestervilla i 2 plan, opført i 2002, på 200 m2 og virkelig dejligt beliggende i roligt og naturskønt villaområde med kig ud over marker og skov.
Gåafstand til indkøbsmuligheder, skole-/børnepasning samt bus og letbane til Aarhus.

Boligen
Er opført i moderne murermesterstil med en god planløsning med plads til hele familien.
I forlængelse af den store carport er der et skønt aktivitetsrum eller værksted med gulvvarme, hvilket giver mange anvendelsesmuligheder.
Den store vestvendte have er gjort nem at holde, og du behøver derfor ikke at bruge al din fritid på havearbejde, medmindre dette prioriteres.

Indretning
Boligen indeholder i stueplan: Entré med adgang til pænt brusebadeværelse og til et rummeligt værelse/kontor. Videre adgang fra entré til dejlig lys stue med udgang til terrasse og til stort, flot køkken /alrum der adskilles fra stuen med dobbelt glasdøre og ligeledes har udgang til terrassen. I stueplan er der desuden et meget stort og brugbart bryggers med vaskeinstallationer og med trappe til husets 1. sal. Fra bryggers er der udgang til carport og til aktivitetsrum/værksted i forlængelse heraf.

1. sal indeholder: Repos, soveværelse med adgang til walk in closet, 3 gode værelser og lækkert badeværelse med både bruseniche og kar.

Området
Hornslet er en skøn by med ca. 6.000 indbyggere. Ligger tæt på skov og strand og med ca. 20 min. kørsel til Aarhus.
Der er gode transportmuligheder til både Aarhus og Djursland med bus og letbane samt kort afstand til motorvejstilkørsel.
Hornslet er et populært sted for såvel den etablerede børnefamilie som for både yngre og ældre mennesker, hvilket giver et godt byliv. Her er skole/børnepasning, lægehus, motionscentre, svømmehal, biograf og frisører. Handelslivet byder på dagligvarebutikker, apotek, Matas, dame-/herremode butikker m.m.

Ring og bestil en fremvisning.