Majvej 13, Handrup, 8400 Ebeltoft

Idyllisk beliggende fritidshus

Drømmer du om fred og ro, så er fritidshuset her; idyllisk beliggende på en kæmpe grund der går i ét med den omkringliggende skønne natur i Mols Bjerge.

Den flotte bolig er i ét plan, og der er fliseterrasse hele vejen rundt om huset, et udhus - der kan laves til anneks - samt en carport, et vildmarksbad og en lille havepavillion.

Indretning
Boligen indeholder:
Entré med opbevarings- og garderobeplads og dejligt køkken/alrum/stue med brændeovn og udgang til stor terrasse. Fra stuen er der trappe til stor hems med vindue og soveplads, der kan benyttes af både voksne og børn.
Her er desuden soveværelse/værelse med plads til mindre kontor eller garderobe, pænt brusebadeværelse og gangareal med videre adgang til to gode værelser - begge med indbyggede skabe.

Der er to luft/luft varmepumper og brændeovn.

Området
Beliggende tæt på skøn og børnevenlig badestrand og samtidig lige i nærheden af Ebeltoft, der med sin beliggenhed ved vandet er et yndet feriested.
De mange spændende butikker, dejlige restauranter og ikke mindst flotte glaskunst gør den bestemt også et besøg værd. Der er desuden kort afstand til bl.a. Djurs Sommerland, Ree Park og Skandinavisk Dyrepark og ca. 40 min. kørsel til Aarhus.

Bestil en fremvisning.