Ellekærparken 8, 8543 Hornslet

Superflot, ny-renoveret 1-plans villa

Superflot og meget velholdt 1-plans villa med dejlig beliggenhed i lukket vænge. Smagfuldt ny-renoveret indvendig i store dele af huset.
Med en placering ca. 20 min. kørsel fra Aarhus og med kort afstand til både indkøb, transport og skole/børnepasning er Hornslet et populært valg for såvel den etablerede børnefamilie som for både yngre som ældre mennesker, hvilket giver et godt byliv.

Boligen
Opført i 1974 i klassisk stil.
Sælger har fået lavet troldtektlofter i hele huset pånær saunaafdelingen og polyuretan-gulve i vindfang, bryggers, køkken, bad og toilet. Nyt lækkert køkken. Her er flotte originale parketgulve i entré, stue og værelser.
Carport og isoleret udhus.
Velplejet have med urtehave og mange bede.

KLIK HER og se magasinet Boliginspiration for denne bolig.

Indretning
Indeholder: Lille vindfang med glasdør til stor entré med adgang til gæstetoilet og til lækkert nyt køkken og alrum. Skøn stue med muret pejs og med udgang til solvendt terrasse - også med pejs. Store glaspartier giver masser af lys fra 3 sider i køkken/alrum/stue. Fordelergang med adgang til dejligt badeværelse samt stort soveværelse og 2 gode værelser. For enden af fordelergangen er der sauna og bad. Desuden bryggers med separat indgang samt viktualierum.

Området
Hornslet er en dejlig by med ca. 6.000 indbyggere. Her er kort afstand til skov og strand, gode transportmuligheder til både Aarhus og Djursland med bus og letbane samt kort afstand til motorvejstilkørsel. Her er desuden skole/børnepasning, lægehus,motionscentre, biograf og svømmehal. Handelslivet byder på dagligvarebutikker, apotek, Matas, dame-/herremode butikker m.m.

Ring og bestil en fremvisning af denne skønne villa!