Lærkevej 3, 8543 Hornslet

Starthus til de unge eller til dig/jer som ønsker noget mindre

Velholdt 1-plans villa med skøn og ugeneret have beliggende centralt i Hornslet på rolig villavej - et godt starthus eller måske til dig/jer som ønsker et mindre hus.
Med en placering ca. 20 min. kørsel fra Aarhus og med kort afstand til både indkøb, transport og skole/børnepasning er Hornslet et populært valg for såvel den etablerede børnefamilie som for både yngre som ældre mennesker, hvilket giver et godt byliv.

Indretning
Indeholder: Entré med adgang til toilet med mulighed for at lave en bruseniche. Køkken med adgang til viktualierum og til grovkøkken med bruseniche. I forlængelse heraf er der bryggers med vaskemaskine og kummefryser samt udgang til terrasse og have. Desuden 2 værelser og dejlig vinkelstue med spiseplads og med udgang til terrasse og have. Der er et godt lysindfald i boligen og loft til kip i en del af huset.
Små ufærdige projekter.
Den flotte have har både flere solkroge og bede samt et drivhus, hvor vindruer trives i bedste velgående.
Der er carport og 2 udhuse. Det ene udhus samt drivhuset er ikke registreret på BBR-ejermeddelelse.

Området
Hornslet er en dejlig by med ca. 6.000 indbyggere.
Her er kort afstand til skov og strand, gode transportmuligheder til både Aarhus og Djursland med bus og letbane samt kort afstand til motorvejstilkørsel. Her er desuden skole/børnepasning, lægehus,motionscentre, biograf og svømmehal.
Handelslivet byder på dagligvarebutikker, apotek, Matas, dame-/herremode butikker m.m.

Ejendommen sælges som dødsbo med sædvanlig fraskrivelsesklausul, hvilket der er taget højde for i prisfastsættelsen.