Hovdigevej 2, 8543 Hornslet

Unik 60'er villa

Unik og meget velholdt 2-plans villa i klassisk stil fra 1969 med mange flotte detaljer og med en fantastisk placering i roligt område med udsigt over mark, skov og til Rosenholm Slot.
Beliggende ca. 20 min. kørsel fra Aarhus med gå-afstand til bl.a. skole/børnepasning og handlemuligheder.
Huset har kun haft én ejer, og sælger har fået huset tegnet særligt til grunden af arkitekt Grenander. Haven er ligeledes arkitektanlagt.
Tag skiftet i 2012.

Indretning
Fra første øjeblik kan man fornemme, at dette hus er noget særligt; materialerne er velvalgte, og lysindfaldet og følelsen af at få de smukke omgivelser ind i huset er helt speciel.
Indeholder i stueplan: Flot og lyst indgangsparti, godt køkken med skøn udsigt, dejlig spisestue med udgang til stor og ugenert terrasse og fantastisk stue med pejseindsats. Forældreafdeling med soveværelse, lyst brusebadeværelse og gangareal med skabsplads. Desuden 3 værelser og endnu et brusebadeværelse.
Rigtig god kælder med stor gildesal med pejs, 4 disponible rum samt toilet.
Carport og redskabsrum.

Området
Hornslet er en skøn by med ca. 6.000 indbyggere. Med sin placering tæt på skov og strand, de gode transportmuligheder til både Aarhus og Djursland med bus og letbane samt den korte afstand til motorvejstilkørsel er Hornslet et populært sted for såvel den etablerede børnefamilie som for både yngre og ældre mennesker, hvilket giver et godt byliv. Her er desuden skole/børnepasning, lægehus,motionscentre, biograf og svømmehal. Handelslivet byder på dagligvarebutikker, apotek, Matas, dame-/herremode butikker m.m.

Dette hus skal skal ses - ring og bestil en fremvisning og se det flotte boliginspiration nederst på siden ved download af salgsopstilling og dokumenter!