Rytterparken 74, 8543 Hornslet

Dejligt enderækkehus i 1 plan

Pænt og velholdt enderækkehus i 1 plan beliggende ca. 20 min. kørsel fra Aarhus i dejligt område med kort afstand til bl.a. letbane og handlemuligheder.
Den ideélle bolig til dig som gerne vil bo i hus, men som samtidig ønsker en nem og flisebelagt have/terrasse. Der er ligeledes afskærmet gårdhave foran huset, hvor man kan nyde morgensolen.

Indretning
Indeholder: Entré, skønt spisekøkken med god skabsplads og dejlig stue med udgang til den flisebelagte have. Fra stuen er der adgang til soveværelse med skabsvæg, og fra entré er der adgang til værelse samt til et stort og lækkert brusebadeværelse med gulvvarme.
Udhus til opbevaring af cykler og redskaber.

Området
I Hornslet har man stort set gåafstand til alting, og med skov og strand lige i nærheden samt en beliggenhed relativ kort fra Aarhus er byen et populært sted for både den etablerede børnefamilie og for yngre som ældre, hvilket giver et godt byliv.
Gode transportmuligheder til Aarhus og Djursland med bus og letbane samt kort afstand til motorvejstilkørsel.
Her er skole/børnepasning, lægehus, motionscenter og en biograf. Desuden findes der et veludviklet handelsliv med alt fra dagligvarebutikker, Matas, dame-/herremode butikker m.m.