Tingvej 76, 8543 Hornslet

Flot, klassisk murermestervilla - sjældent udbudt

Flot, klassisk murermestervilla i 3 plan, fuldmuret og med glaseret tegltag - oprindelig opført til murermester Henry Andersen selv og meget velholdt.

Boligen
I nyere tid er der blevet skiftet tag og vinduer i huset, og køkkenet med AUBO elementer er ligeledes skiftet og fremstår meget flot.
Villaen er oplagt til storfamilien, og der kan drives liberalt erhverv uden gene for familielivet.
Skøn have med stor, lækker terrasse.
Carport.

Indretning
Indeholder i stueplan: Vindfang med adgang til rummelig entré med flot trappe til 1. sal og kælder og lækkert køkken i åben forbindelse med spisestue. Herfra adgang til den skønne opholdsstue med brændeovn og udgang til terrassen og haven. Desuden dejligt brusebadeværelse og soveværelse med udgang til terrasse.
1. sal med repos/stue, 3 værelser - de 2 med hems og et med udgang til altan og et andet med fransk altan samt badeværelse med både brus og kar. Huset har masser af sjæl og charme.
God kælder med separat indgang, vaskerum, toilet og flere disponible rum med mange anvendelsesmuligheder.

Området
Beliggende i skønt område ca. 20 min. kørsel fra Aarhus med gåafstand til stort set alting.
Her er skole/børnepasning, lægehus, motionscenter og en biograf samt fine transportmuligheder til Aarhus og Djursland. 2 min. gang til bus og 4 min. til letbane, og der er motorvejstilkørsel i nærheden. Desuden findes der et veludviklet handelsliv med alt fra dagligvarebutikker til frisører og dame-/herremode butikker m.m.

SE DET FLOTTE INSPIIRE KATALOG NEDERST PÅ SIDEN VED DOWNLOAD AF SALGSOPSTILLING OG DOKUMENTER!