Vanggårdsvej 14, Hårup, 8530 Hjortshøj

Dejlig familievilla

God villa med 111 m2 bolig i forskudte plan og 55 m2 kælder. Beliggende i dejligt, lukket område ca. 20 min. kørsel fra Aarhus.

Boligen
Gennem de sidste par år er der lagt nye og flotte gulve i stue og værelser, loftet er malet, og flere vægge er spartlet og malet.
Der er skiftet klinker på gulve i kælderen, og der er ekstra klinker til de rum, der endnu ikke er skiftet.

Indretning
Indeholder i stueplan: Entré og dejlig opholdsstue med udgang til overdækket terrasse og i åben forbindelse til køkken med kogeø med gasblus samt rigtig god skabsplads. Et par trin op til værelsesafdeling med soveværelse med skabsvæg og udgang til solvendt svalegang. Desuden 2 værelser og brusebadeværelse med væghængt toilet.
Fra stueplan et par trin ned til kælder hvor bryggers/vaskerum har udgang til dobbelt carport. Desuden brusebadeværelse og 2 gode disponible rum. De 2 rum er pt. lagt sammen til et rum. I gangarealet og i de disponible rum er der lagt nye, flotte klinker, og samme klinke er indkøbt til badeværelse og bryggers/vaskerum.
Stort redskabsrum. Dejlig lukket have med udgang til grønt fællesområde.

Området
Hårup er beliggende midt mellem Aarhus og Randers med motorvejstilkørsel i nærheden og bybus til Aarhus næsten til døren. Her er skole og vuggestue/børnehave og i nabobyen, Mejlby, der er vokset sammen med Hårup og forbundet via skolesti, er der dagligvarebutik. I forbindelse med skolen tilbyder den lokale idrætsforening mange forskellige sportsgrene i både hallen og på sportsbanerne.
Et skønt område for både børn og voksne.

SE DET FLOTTE INSPIIRE KATALOG NEDERST PÅ SIDEN VED DOWNLOAD AF SALGSOPSTILLING OG DOKUMENTER!