Vanggårdsvej 14, Hårup, 8530 Hjortshøj

Dejlig familievilla

God villa med 111 m2 bolig i forskudte plan og 55 m2 kælder. Beliggende i dejligt, lukket område ca. 20 min. kørsel fra Aarhus.

Boligen
Gennem de sidste par år er der lagt nye og flotte gulve i stue og værelser, loftet er malet, og flere vægge er spartlet og malet.
Der er skiftet klinker på gulve i kælderen, og der er ekstra klinker til de rum, der endnu ikke er skiftet.

Indretning
Indeholder i stueplan: Entré og dejlig opholdsstue med udgang til overdækket terrasse og i åben forbindelse til køkken med kogeø med gasblus samt rigtig god skabsplads. Et par trin op til værelsesafdeling med soveværelse med skabsvæg og udgang til solvendt svalegang. Desuden 2 værelser og brusebadeværelse med væghængt toilet.
Fra stueplan et par trin ned til kælder hvor bryggers/vaskerum har udgang til dobbelt carport. Desuden brusebadeværelse og 2 gode disponible rum. De 2 rum er pt. lagt sammen til et rum. I gangarealet og i de disponible rum er der lagt nye, flotte klinker, og samme klinke er indkøbt til badeværelse og bryggers/vaskerum.
Stort redskabsrum. Dejlig lukket have med udgang til grønt fællesområde.

Området
Hårup er beliggende midt mellem Aarhus og Randers med motorvejstilkørsel i nærheden og bybus til Aarhus næsten til døren. Her er skole og vuggestue/børnehave og i nabobyen, Mejlby, der er vokset sammen med Hårup og forbundet via skolesti, er der dagligvarebutik. I forbindelse med skolen tilbyder den lokale idrætsforening mange forskellige sportsgrene i både hallen og på sportsbanerne.
Et skønt område for både børn og voksne.

SE DET FLOTTE INSPIIRE KATALOG NEDERST PÅ SIDEN VED DOWNLOAD AF SALGSOPSTILLING OG DOKUMENTER!

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.