Delfivej 38, Hårup, 8530 Hjortshøj

Flot familievilla

Den perfekte familievilla, velholdt og i 1 plan, beliggende med gåafstand til skole/børnepasning og transportmuligheder og med kun ca. 20 min. kørsel til henholdsvis Aarhus og Randers. Skøn have og flot indretning.

Indretning
Indeholder: Vindfang og entré med klinkegulv med gulvvarme, flot HTH-køkken med god skabsplads og alrum/spisestue med ovenlys og dejligt lysindfald samt udgang til terrasse. Skøn tilbygget og fuldt integreret opholdsstue med gulvvarme, loft til kip og ovenlysvinduer, hvilket gør rummet lyst og indbydende, og soveværelse med indbyggede HTH-skabe og udgang til terrasse. Mellemgang med adgang til gæstetoilet, brusebadeværelse samt 3 store gode værelser - det ene med indbyggede skabe. Desuden bryggers med vaske- og varmeinstallationer og adgang til muret carport. Vola armaturer i køkken og bad.
Isoleret værksted samt garage der i øjeblikket bruges til opbevaring. Drivhus og dejlig have med flere solterrasser.

Området
Hårup er beliggende midt mellem Aarhus og Randers med motorvejstilkørsel i nærheden og bybus til Aarhus næsten til døren. Her er skole og vuggestue/børnehave og i nabobyen, Mejlby, der er vokset sammen med Hårup og forbundet via skolesti, er der dagligvarebutik. I forbindelse med skolen tilbyder den lokale idrætsforening mange forskellige sportsgrene i både hallen og på sportsbanerne.
Et skønt område for både børn og voksne.

Der vil være mulighed for at lave en lang overtagelse.

SE DET FLOTTE INSPIIRE KATALOG NEDERST PÅ SIDEN VED DOWNLOAD AF SALGSOPSTILLING OG DOKUMENTER!