Fejøvej 18, Bønnerup Strand, 8585 Glesborg

Virkelig lækkert fritidshus med stor grund

Virkelig lækkert fritidshus hvor der er kræset om detaljerne, og hvor intet er overladt til tilfældighederne. Stor grund på 1.214 m2.

Indretning
Indeholder: Indgang med klinkegulv og med varme- og vaskeinstallationer, flot soveværelse med saksespærskonstruktion og værelse. Fra gangareal desuden adgang til ekstra soveplads på fin hems med vindue. Dejligt køkken i åben forbindelse med skøn stue med loft til kip, trægulve og brændeovn. Endelig er her et stort flot brusebadeværelse med spa og adgang til sauna. Overdækket terrasse og terrasse omkring huset.
Der er væv på vægge og trægulve. Huset har monteret solceller.

Huset skal opleves!

Området
Fritidshuset er beliggende med kort afstand til vandet i Bønnerup Strand, en lille hyggelig fiskerby på Norddjurs - kun en lille times kørsel fra Aarhus, ca. 18 kilometer fra Grenaa og 35 kilometer fra Aarhus Lufthavn ved Tirstrup. Det er en populær bade- og ferieby med mange sommerhuse og en børnevenlig strand, som stien på østsiden af havnen fører til samt en vestlig havnemole med fiskeri- og lystbådehavn. I forbindelse med havneområdet finder man både et par butikker, restauranter, en fiskehandler og Dagli'brugsen.