Kretavej 7, Hårup, 8530 Hjortshøj

Godt beliggende 1-plans villa

Denne renoverede villa er præget af mange moderne opdateringer, herunder et tag fra 2017, udskiftede vinduer, gulvvarme, ovenlysvinduer og rigtig meget mere.

Indretning
Indvendigt byder villaen på en veludnyttet planløsning.
Det store indgangsparti fungerer både som entré og bryggers og har direkte adgang til/fra garagen og til køkkenet via en skydedør.
Køkken/alrum er super trendy, og rummet fyldes op med lys fra 2 store ovenlysvinduer og et stort glasparti med udgang til haven samt en lille terrasse.
Alrummet er i åben forbindelse med stuen, hvor lyset også strømmer ind gennem store vinduespartier og dobbelte terrassedøre, der skaber en rigtig god forbindelse mellem indendørs og udendørs rum. Derudover er stuen både hyggelig og rummelig.
Fordelergangen giver adgang til et lækkert soveværelse med dobbelte terrassedøre, så der hurtigt kan luftes ud, og to mindre værelser, der nemt fungerer som kontor eller børneværelser.
Flot og veludnyttet badeværelset med bruseniche.

Udenfor er der en lukket have, der tilbyder privatliv og mulighed for udendørs afslapning.
Denne villa er et ideelt hjem for dem, som søger et moderniseret hjem, hvor renoveringen allerede er lavet.
Ejendommen byder også på en garage på ca. 35 m2 til bil, hobby, opbevaring, værksted, eller hvad man lyster.

Området
Hårup er beliggende midt mellem Aarhus og Randers med motorvejstilkørsel i nærheden og bybus til Aarhus næsten til døren. Området er bundet sammen af stisystemer, så børn og voksne kan færdes trygt til skole, idræt og indkøb. Skole, vuggestue/børnehave og sportshal/fodboldbaner er altsammen indenfor ca. 200 - 300 meter. Nærmeste dagligvarebutik er i Mejlby ca. 1,5 km væk. Et skønt område for både børn og voksne og opskriften på det gode liv lokalt men tæt på Aarhus.