Havrevangen 1, 8400 Ebeltoft

Kvalitetsvilla med skøn beliggenhed

Flot 1-plans villa/fritidshus med dejlig beliggenhed i roligt villa-/sommerhusområde med gå-afstand til Ebeltoft by og til børnevenlig badestrand. Der er cykelsti til Ebeltoft by.
Villaen er en skøn sammensmeltning af det bedste fra helårs- og fritidshuset, hvor moderne komfort smelter sammen med familieliv og hygge. Villaen er i en god stand og er klar til at byde dig velkommen som familiens næste hjem, eller som fristed når ferietrangen melder sig.

Boligen
Opført i 1998 og vedligeholdt og energioptimeret med et diskret og effektivt 5kW solcelleanlæg, der bidrager til at holde varmeregningen nede.
Den store isolerede dobbeltgarage beskytter ikke kun dine biler men rummer også et mindre værksted. Derudover er der plads til opbevaring af alt, hvad du har brug for - selv loftrummet er udnyttet, så du aldrig kommer til at mangle opbevaringsplads. Desuden er der et udhus.
Dejlig lukket, delvis overdækket, terrasse der omgiver næsten halvdelen af huset og er perfekt til solrige dage, hyggelige sommeraftener, aktiviteter og afslapning. Den opvoksede, private have er gjort nem at holde, hvilket giver dig tid til faktisk at nyde den.

Indretning
Når du træder ind i boligen, vil du bemærke den åbne og luftige planløsning med bl.a. stort bryggers med gulvvarme og loft til kip og stort badeværelse - også med gulvvarme, hvor du kan forkæle dig selv i spabadet, saunaen og brusenichen - din egen private oase for afslapning og selvforkælelse.
De 120 boligkvadratmeter er supergodt udnyttet, og er det ikke nok, så tilbyder den rummelige hems ekstra muligheder, når der er brug for det.
Det flotte køkken er i delvis åben forbindelse med stuen, hvilket gør det til centrum for familielivet og socialt samvær.
Brændeovnen i stuen skaber både en ekstra varmekilde men også en varm og indbydende atmosfære, der er perfekt til de hyggelige vinteraftener. Netop vinteraftenenerne er der ekstra gode muligheder for at nyde, da huset er opført og isoleret som et helårshus.
Endelig er der soveværelse og 2 gode værelser i huset.

Løsøre medfølger i handlen - pånær personlige effekter.

Punkt 10 i tilstandsrapporten vedrørende undertaget i garagen er udbedret.

Området
Ebeltoft er en gammel købstad fra 1300-tallet beliggende ca. 40 min. kørsel fra Aarhus og tæt ved vandet.
Denne hyggelige og naturskønne by byder på masser af indkøbsmuligheder, dejlige restauranter og et flot glasmuseum. Samtidig er her skole og gode busforbindelser til Aarhus og det øvrige Djursland.

Kontakt os for at aftale en fremvisning eller hvis du ønsker yderligere oplysninger om denne dejlige bolig - vi ser frem til at byde dig velkommen.