Tendrup Møllevej 23, 8543 Hornslet

Flot arkitektur og attraktiv beliggenhed

Skøn og meget velholdt 1-plans villa beliggende i et af byens mest attraktive områder på Tendrup Møllevej.
Her får du gåafstand til indkøbsmuligheder, skole-/børnepasning samt bus og letbane til Aarhus.

Boligen
Den fuldmurede villa med integreret carport og redskabsrum kombinerer kvalitet, komfort og flot arkitektur på en enestående måde og venter blot på at blive dit nye hjem. I redskabsrummet er der adgang til loftsrum med god opbevaringsplads, idet der er fuld loftshøjde over selve redskabsrummet.
Haven er smukt anlagt med buske, blomster og træer og byder på masser af muligheder for at nyde solen, enten på den dejlige sydvestvendte terrasse i haven eller på den overdækkede terrasse mod øst, hvor morgenkaffen kan nydes, når vejret tillader det.

Indretning
Villaen indeholder: Entré med adgang til lækkert køkken/alrum/stue med loft til kip og ovenlysvindue. Her vil der nemt kunne laves et ekstra værelse, hvis der er behov for dette. Fra køkkenet er der adgang til viktualierum med god opbevaringsplads. Stor stue - også med loft til kip - med kæmpe glaspartier, der giver et godt lysindfald og en skøn udsigt til den nærved liggende skov samt til flotte solnedgange.
Forældreafdeling med soveværelse, walk - in og dejligt badeværelse med både bruseniche og badekar.
Fordelergang med adgang til stort brusebadeværelse og 2 store børneværelser - begge med hems, der vil begejstre børnene.
Stort bryggers for enden af fordelergangen, der gør hverdagen praktisk og organiseret.

Området
Hornslet er en skøn by med ca. 6.000 indbyggere.
Beliggenheden tæt på skov og strand og med ca. 20 min. kørsel til Aarhus gør byen attraktiv for såvel den etablerede børnefamilie som for både yngre og ældre mennesker, hvilket giver et godt byliv.
Der er gode transportmuligheder til både Aarhus og Djursland med bus og letbane samt kort afstand til motorvejstilkørsel.
Her er skole/børnepasning, lægehus, motionscentre, svømmehal, biograf og frisører. Handelslivet byder på dagligvarebutikker, apotek, Matas, dame-/herremode butikker m.m.

Bestil en fremvisning.