Karetmagerstien 11, 8400 Ebeltoft

Fantastisk beliggende og meget velholdt rækkehus i 2 plan

Flot og meget velholdt rækkehus i 2 plan.
Fantastisk beliggende i hjertet af Ebeltoft by, 350 m fra det gamle rådhus, ved de toppede brosten i charmerende og rolige omgivelser i "Karetmagergården".
500 m til Fregatten Jylland og med kort afstand til byens mange spændende butikker.

Boligen
Rækkehuset med ejerlejlighedsstatus har et boligareal på 130 m2, og derudover er der et skøn gårdhavemiljø med en kæmpestor træterrasse, der indbyder til det gode udeliv. Foran huset er der hæk og læmur med flisebelagt indgang til huset.
Til rækkehuset hører en parkeringsplads, og derudover er der lavet gæsteparkering og fælles græsplæne med havemøbler, som alle beboere kan nyde at bruge om sommeren.

Indretning
Boligen, der har vandskurede vægge i stueplan, indeholder i stueplan: God entré med trappe til 1. sal og adgang til rummeligt brusebadeværelse. Stor lys stue med udgang til det sydvendte gårdhavemiljø og dejligt spisekøkken med adgang til bryggers med vaskeinstallationer og i forlængelse heraf det indbyggede grovbryggers/udhus.
1. sal med repos og mindre toilet. Desuden stort soveværelse med god skabsplads og 2 værelser - begge med skabe. Både i soveværelset og i de 2 værelser er der ovenlysvinduer.

Området
Ebeltoft er en gammel købstad fra 1300-tallet beliggende ca. 40 min. kørsel fra Aarhus og tæt ved vandet.
Denne hyggelige og naturskønne by byder på masser af indkøbsmuligheder, dejlige restauranter og et flot glasmuseum. Samtidig er her skole og gode busforbindelser til Arhus og det øvrige Djursland.

Bestil en fremvisning og oplev selv det velindrettede og velholdte rækkehus, der henvender sig til både parret, den lille børnefamilie eller jer hvor børnene er flyttet hjemmefra.