Åbrinken 3, 8543 Hornslet

Velholdt 1-plans villa med skøn beliggenhed

Flot og velholdt 1-plans villa. Skønt beliggende for enden af lukket vænge og stødende op til et grønt område med en lille bæk.
Villaen er centralt placeret med få hundrede meter til centrum af Hornslet med indkøbsmuligheder, skole/børnepasning og bus og letbane til Aarhus og henvender sig til flere forskellige aldersgrupper.
Ca. 20 min. kørsel til Aarhus.

Indretning
Indeholder: Entré, bryggers med vaskeinstallationer og dejlig stue i delvis åben forbindelse med flot køkken og med udgang til delvis overdækket terrasse og have. Desuden værelsesafdeling med 2 værelser og brusebadeværelse samt soveværelse med skabe og direkte adgang til brusebadeværelse.
Der er gulvvarme i hele huset.
Carport med redskabsrum.

KLIK HER og se magasinet Boliginspiration for denne bolig.

Området
Hornslet er en skøn by med ca. 6.000 indbyggere. Ligger tæt på skov og strand og i relativ kort afstand fra Aarhus.
Der er gode transportmuligheder til både Aarhus og Djursland med bus og letbane samt kort afstand til motorvejstilkørsel.
Hornslet er et populært sted for såvel den etablerede børnefamilie som for både yngre og ældre mennesker, hvilket giver et godt byliv. Her er skole/børnepasning, lægehus, motionscentre, svømmehal, biograf og frisører. Handelslivet byder på dagligvarebutikker, apotek, Matas, dame-/herremode butikker m.m.

Ring og bestil en fremvisning.

Ejendommen sælges som dødsbo med sædvanlig fraskrivelsesklausul, hvilket der er taget højde for i prisfastsættelsen.