Delfivej 34, Hårup, 8530 Hjortshøj

Renoveret familievilla

Flot, renoveret 1-plans villa beliggende i roligt område, for enden af lukket vænge, lige ved skolen.

Her får du en virkelig lækker bolig med gipslofter, flotte gulve og akustikloft i stuen og på et af værelserne.
Tag, tagrender, vinduer og døre er skiftet fra 2019 og frem, ligesom huset indvendigt er blevet istandsat og bl.a. har fået skiftet gulve, døre og lister.
Alt i alt et virkelig godt bud på en familievilla med minimal vedligeholdelse og med en dejlig lukket have.

Indretning
I forbindelse med renoveringen af huset har man inddraget og fuldt integreret den ene tidligere garage som en del af boligen.
Boligen indeholder: Entré med udgang til god opvarmet garage og med adgang til bryggers med vaskeinstallationer samt værelse/kontor. Flot køkken med udgang til terrasse foran huset, skønt alrum og lys stue med udgang til terrasse og have med flere terrasser. Desuden dejligt brusebadeværelse, soveværelse og 2 gode værelser.
Gulvvarme i en mindre del af køkken, på badeværelse, i entré samt i værelse i tilbygningen.

Området
Med kort afstand til både Aarhus og Randers og med motorvejstilkørsel og bybus lige i nærheden får man her en meget attraktiv beliggenhed. Dette kombineret med skole/børnepasning i gåafstand, en dagligvarebutik i nabobyen Mejlby, der er vokset sammen med Hårup og forbundet via en sti, samt en idrætsforening der udbyder mange forskellige sportsgrene i både hallen og på sportsbanerne ved skolen, og man får opskriften på, hvorfor mange netop søger dette område.

Bestil en fremvisning af denne flotte villa.