Engvej 2, Mejlby, 8530 Hjortshøj

Velholdt familievilla m. dejlig have

Velholdt og flot 2-plans villa beliggende i roligt område ca. 20 min. kørsel fra både Aarhus og Randers.

Indretning
Indeholder i stueplan: Entré med adgang til mindre bryggers og til stort og lækkert badeværelse med spabad og bruseniche.
Dejligt stort køkken/alrum med dobbelt glasdør til ugenert terrasse med masser af privatliv. Fra alrummet går du ind i stuen gennem to flotte glasdøre, der sørger for masser af lys til begge rum.
En elegant trappe i entréen fører op til 1. sal, hvor du finder en repos med ovenlysvindue, der sørger for godt dagslys over trappen. Her er desuden endnu et badeværelse, så du har bad og toilet på begge etager, et kontor samt tre gode store værelser - det ene med ovenlysvindue.

Boligen
Den fuldmurede villa er renoveret og tilbygget i år 2000, og sælger oplyser, at der bl.a. er skiftet vinduer og lagt gulvvarme i hele underetagen.
I den dejlige og ugenerede have er der et skønt anneks, der kan bruges som mindre værksted eller atelier.
Der er desuden carport og overdække til parkering og brænde samt et udhus.

KLIK HER og se magasinet Boliginspiration for denne bolig.

Området
Mejlby er beliggende midt mellem Aarhus og Randers med motorvejstilkørsel i nærheden og bybus til Aarhus næsten til døren. Her er dagligvarebutik, og i nabobyen, Hårup, der er vokset sammen med Mejlby og forbundet via skolesti, er der skole og vuggestue/børnehave. I forbindelse med skolen tilbyder den lokale idrætsforening mange forskellige sportsgrene i både hallen og på sportsbanerne.
Et skønt område for både børn og voksne og opskriften på hvorfor mange netop søger dette område.