Engbakken 1, Lyngsbæk, 8400 Ebeltoft

14 personers fritidshus med pool

Stort, flot fritidshus med swimmingpool, spabad og sauna beliggende i gåafstand fra den populære og børnevenlige Lyngsbæk Strand.
Huset, der er velindrettet og udlejes som et 14 personers hus, forventes udlejet for kr. 300.000,- i indeværende år, 2022.

Boligen
Er netop renoveret med bl.a. ekstra slidstærke gulve og køkken. Poolområdet har desuden fået ekstra kraftige klinker. Et stort glasparti adskiller poolrummet fra resten af fritidshuset, således at man kan holde øje med de badende.
Der er 5 soveværelser og 2 hemse.
Stor grund på 1.728 m2 med petanquebane, trampolin og mindre legeplads med gynger og sandkasse. Desuden er her terrasser på begge sider af huset - den ene med udekøkken.

Indretning
Indeholder: Entré med garderobeplads og vaskesøjle og med adgang til 2 værelser og stort brusebadeværelse. Stort køkken/alrum og stue med adgang til 3 værelser og med udgang til terasse. Hems i begge ender af huset med ekstra sovepladser.
Indendørs poolområde, der, udover pool, spa og sauna, også indeholder et stort brusebadeværelse.
Teknikrum med adgang udefra.

Området
Ebeltoft er en virkelig hyggelig by ca. 40 min. kørsel fra Aarhus. Beliggenheden lige ved vandet gør den til et yndet feriested, og byens mange spændende butikker, skønne restauranter og ikke mindst flotte glaskunst gør den bestemt også et besøg værd. Der er gode busforbindelser til Aarhus og det øvrige Djursland. Kort afstand til Nationalpark Mols Bjerge, Djurs Sommerland og Ree Park, blot for at nævne et udsnit af områdets seværdigheder. Endelig er der gode indkøbsmuligheder i Ebeltoft.