Nedermarksvej 3, Mejlby, 8530 Hjortshøj

Ejendom med stor grund og dejlig beliggenhed

Stuehus til tidligere landejendom, dejligt beliggende omgivet af store træer og tilbagetrukket fra vejen, med ca. 20 min. kørsel til både Aarhus og Randers.
Her er fred og idyl, skolebus til døren og knap 3 km. til Mejlby med indkøbsmulighed og busforbindelse til Aarhus.

Ejendommen
Består af et rummeligt stuehus, tidligere staldbygninger, en lade og et godt maskinhus med delvis fast gulv, hvilket gør den anvendelig til mange formål. Der er desuden en garagebygning.
Her får du en skøn ejendom med mange anvendelsesmuligheder, hvor den oprindelige stil er bevaret. Ejendommen trænger dog til modernisering.

Indretning
Stuehuset indeholder i stueplan: Entré med flot trappe til 1. sal, spisestue med udgang til sydvendt terrasse og dejlig have og 2 stuer en suite med højt til loftet og pudsede lofter. Desuden soveværelse/værelse/kontor, køkken med lille spiseplads, badeværelse og bagudgang/bryggers med oliefyr. Fra køkken er der via lem i gulvet nedgang til et kælderrum/viktualierum på 10 m2.
1. sal med repos, 4 værelser og soveværelse. Der er desuden et toilet og et disponibelt rum.

Området
Mejlby og Hårup er i dag vokset sammen og forbundet via skolesti.
I Hårup findes skole og idrætshal. Der er ligeledes vuggestue/børnehave i Hårup og dagplejemødre i både Mejlby og Hårup.
Blot 10 min. kørsel til motorvej E45 og Djurslandsmotorvejen.
Her får du en dejlig beliggenhed med højt til himlen, og med alt det der får dagligdagen til at fungere inden for kort afstand.