S. Jonassens Vej 13, 8400 Ebeltoft

Skønt sommerhus m. 800 m til vandet

Indflytningsklart fritidshus beliggende med kun 800 m. til børnevenlig badestrand i et af Ebeltofts populære helårs-/sommerhusområder.
Der er cykelsti hele vejen ind til Ebeltoft og få hundrede meter til busstop med busforbindelse til både Ebeltoft og Aarhus.

Boligen
Huset er opført i 1990 og er løbende vedligeholdt og forbedret med bl.a. udskiftning af tag.
Her er trælofter, der går op i kip.
Opvarmning med elvarme og varmepumpe der kan styres via app og både kan opvarme og køle huset. Desuden brændeovn.
Hyggelige træterrasser hvor udelivet kan nydes i fulde drag.
Der er både et aflåst og et åbent udhus.
Stor have med bl.a. legetårn til børnene og bålplads.

KLIK HER og se magasinet Boliginspiration for denne bolig.

Indretning
Boligarealet på 57 m2 fordeler sig på: Køkken i åben forbindelse med stue hvor der både er god plads omkring spisebordet, hyggeområde med sofaarrangement og brændeovn fra 2020 samt udgang til terrasse og have. Dejlig og rummelig alkove hvor der er plads til 2 ekstra overnattende gæster. Desuden værelse med køjeseng, soveværelse med et par skabe og brusebadeværelse med vaskemaskine.

Området
Ebeltoft er en virkelig hyggelig by ca. 40 min. kørsel fra Aarhus. Beliggenheden lige ved vandet gør den til et yndet feriested, og byens mange spændende butikker, dejlige restauranter og ikke mindst flotte glaskunst gør den bestemt også et besøg værd. Men mange har også fået øjnene op for denne naturskønne by på mere permanent basis og nyder roen og alle bekvemmelighederne hele året rundt, og her er skole, 10 min. kørsel til Mols-Linjen samt 15 min. kørsel til Aarhus Lufthavn.