Ogstrupgårdsvej 14, Mejlby, 8530 Hjortshøj

Dejlig beliggenhed og grund på 1.731 m2

Moderniseret og stemningsfuld bolig med 1.731 m2 grund i skøn natur, kun 23 km. fra Aarhus.

Ejendommen
Her er en bolig ud over det sædvanlige. Flot og respektfuldt renoveret med spændende løsninger, såsom fritlagte bjælker og ovenlysvinduer, der giver et dejligt lysindfald. Et flot og velholdt hjem lige til at indrette efter jeres smag. Huset er omkranset af en fantastiske have med belysning, pavillon, legehus og udhus samt mange skønne kroge, hvor solen kan nydes fra morgen til aften. Den store have åbner op for mange muligheder, hvad end man er til ren afslapning på liggestolen, boldspil, køkkenhave eller andet. Her er en oase, hvor man får lov til nyde den omkringliggende natur og dyrelivet.

Indretning
Boligen består af det oprindelige hovedhus i 2 plan og en nyere tilbygning. I hovedhuset er hjertet det stemningsfyldte køkken/alrum i åben forbindelse med stue, hvor ovenlys og brændeovn giver en skøn stemning. I køkkenet er der ovenlysvindue, flotte skiferfliser og gulvvarme. Fra alrummet er der adgang til den hyggeligste udestue, hvor man kan sidde og nyde haven. Stueplan indeholder endvidere entré, 2 værelser samt et lækkert brusebadeværelse fra 2019 med gulvvarme.
I den integrerede tilbygning finder man et multirum med uanede anvendelsesmuligheder. Her findes også vaskerum, fyrrum, garderobe samt opbevaringsmuligheder.
På 1. sal i hovedhuset finder man et lyst repos/kontorområde samt soveværelse med skøn udsigt. Der er desuden et uudnyttet loftsareal.

Området
Her er fred og idyl, skolebus til døren og 3 km. til Mejlby med indkøbsmulighed og busforbindelse til Aarhus. I Hårup findes skole og idrætshal. Der er ligeledes vuggestue/børnehave i Hårup og dagplejemødre i både Mejlby og Hårup. Blot 10 min. kørsel til motorvej E45 og Djurslandsmotorvejen. Her får du en dejlig beliggenhed med højt til himlen, og med alt der får dagligdagen til at fungere inden for kort afstand.