Majgårdsvej 50, 8400 Ebeltoft

UNDER OPFØRELSE: Flot sommerhus/ helårshus - afleveres nøglefærdigt

Sommerhus/helårshus på 114 m2 i flot design med god planløsning. Skønt beliggende på skrånende naturgrund i dejligt område med sommerhus- og helårsstatus men uden bopælspligt.
Huset opføres i sortmalet træ eller med netpudsede hvide facader og støttemur som vist i billedmaterialet - afhængig af købers valg.
Glasgelænder omkring terrasse kan fås mod merpris.

Boligen
Afleveres nøglefærdig med støttemur og terrasser som illustreret.
Grunden planeres, og der sås græs.
Overdækket terrasse hvor aftensolen kan nydes.
Luft til vand varmepumpe og gulvvarme i hele huset.
Store grå 60x60 fliser i indgangsparti og brusebadeværelse og laminat plankegulve i resten af huset.
Hårde hvidevarer medfølger i henhold til materialebeskrivelse.

Indretning
Boligen er i 1 plan og indeholder: Entré og stort og dejligt alrum/stue med udgang til terrasse i delvis åben forbindelse med flot køkken. Desuden lækkert brusebadeværelse og 3 værelser.

Området
Kort afstand til dejlig badestrand og forbundet til Ebeltoft by med stisystem. Ebeltoft er en virkelig hyggelig by ca. 40 min. kørsel fra Aarhus. Beliggenheden lige ved vandet gør den til et yndet feriested, og byens mange spændende butikker, skønne restauranter og ikke mindst flotte glaskunst gør den bestemt også et besøg værd. Men mange har også fået øjnene op for denne naturskønne by på mere permanent basis og nyder roen og alle bekvemmelighederne hele året rundt, og her er både skole og gode busforbindelser til Aarhus og det øvrige Djursland.

Der gøres venligst opmærksom på at der er tale om billedillustrationer, og at beplantning ikke svarer til faktiske forhold!

Materialeliste kan bestilles på 86 10 10 10.