Solgårdsvej 3, 8543 Hornslet

1-plans villa i lukket vænge

1-plans villa beliggende i lukket vænge ca. 20 min. kørsel fra Aarhus.

Indretning
Indeholder: Rummelig entré, stor vinkelstue med udgang til terrasse og have og dejlig stort køkken/alrum med god skabsplads og ligeledes med udgang til terrasse. Bryggers med udgang og god skabsplads, gæstetoilet og 2 mindre børneværelser. Desuden stort soveværelse med skabsvæg og udgang til haven i direkte forbindelse med stort brusebadeværelse med badekar.
Loftsrummet under taget er fantastisk godt udnyttet med skabe og frasætningsplads som sjældent set.
Carport og stort værksted.
Skøn opvokset have.

Området
Hornslet er en skøn by med ca. 6.000 indbyggere. Ligger tæt på skov og strand og i relativ kort afstand fra Aarhus. Der er gode transportmuligheder til både Aarhus og Djursland med bus og letbane samt kort afstand til motorvejstilkørsel. Hornslet er et populært sted for såvel den etablerede børnefamilie som for både yngre og ældre mennesker, hvilket giver et godt byliv. Her er skole/børnepasning, lægehus, motionscentre, biograf og svømmehal. Handelslivet byder på dagligvarebutikker, apotek, Matas, dame-/herremode butikker m.m.

Ejendommen sælges som dødsbo med sædvanlig fraskrivelsesklausul, hvilket der er taget højde for i prisfastsættelsen.

Ring og bestil en fremvisning og se det flotte Boliginspiration nederst på siden ved download af salgsopstilling og dokumenter.