Koldkærvej 4, Mejlby, 8530 Hjortshøj

Åbent hus m. tilmelding d. 2/10 2021 kl. 13.00 - 15.00

Dejlig ejendom med grund på 4.783 m2 og stor parklignende have. Her får du både landidyl, luft omkring dig og god plads til familien.
Boligen består af det oprindelige stuehus og en vinkelbygning, opført i 1998, og er beliggende ca. 20 min. kørsel fra Aarhus og Randers. Den er i 2 plan, og det er muligt at opdele den i 2 separate boliger.
Ejendommen vil være velegnet til f.eks. mindre selvstændig erhvervsvirksomhed. Fantastisk udsigt over markerne.

Indretning
Indeholder i stueplan: 2 separate entréer - begge med gulvvarme - samt flot køkken. Badeværelse med mulighed for udvidelse, stor stue og bryggers. Der er udgang til sydvestvendt terrasse samt svalegang til udbygning. Desuden 2 værelser - det ene er et gennemgangsværelse, der kan inddrages til stort køkken/alrum.
I husets vinkelbygning er der endnu en skøn stue med udgang til terrasse, et flot brusebadeværelse samt udgang til dobbelt garage med gulvvarme og automatisk portlukning.
1. sal over tilbygningen med køkken, brusebadeværelse og stort værelse/stue/kontor med fransk altan. Desuden 3 værelser og et depotrum.
200 m2 stald/værksted/lager. Fyrrum med Stoker fyr. På loftet 6 tons træpillesilo, samt halvautomatisk påfyldning af træpillebeholder. Stort drivhus.

Området
Med kort afstand til Mejlby, hvor man finder både en dagligvarebutik og bybusser til Aarhus, og med kort afstand til motorvejstilkørsel får man her en attraktiv beliggenhed. Mejlby er i dag vokset sammen med nabobyen Hårup og forbundet med denne via skolesti. I Hårup er der skole (skolebus lige uden for døren) og vuggestue/børnehave. I forbindelse med skolen tilbyder den lokale idrætsforening mange forskellige sportsgrene i både hallen og på sportsbanerne. Et skønt sted for både børn og voksne og opskriften på, hvorfor mange søger netop dette område.

Ring og bestil en fremvisning og se det flotte Boliginspiration nederst på siden ved download af salgsopstilling og dokumenter.