Koldkærvej 4, Mejlby, 8530 Hjortshøj

Udsigtsejendom med 244 m2 bolig

Flot landejendom med parklignende have på en 4.783 m2 stor grund. Her får du både landidyl, luft omkring dig og masser af plads til familien. Boligen består af det oprindelige stuehus og en vinkelbygning, opført i 1998, og er beliggende ca. 20 min. kørsel fra Aarhus og Randers.
Boligen er i 2 plan, og kan opdeles i 2 separate boliger.
Ejendommen vil være velegnet til f.eks. mindre selvstændig erhvervsvirksomhed. Fantastisk udsigt over markerne.

Indretning
Indeholder i stueplan: 2 separate entréer - begge med gulvvarme - samt flot køkken. Badeværelse med mulighed for udvidelse, stor stue og bryggers. Der er udgang til vestvendt terrasse samt svalegang til udbygning. Desuden 2 værelser - det ene er et gennemgangsværelse, der kan inddrages til stort køkken/alrum. I husets vinkelbygning er der endnu en skøn stue med udgang til vestvendt terrasse. Flot badeværelse samt udgang til dobbelt garage med gulvvarme og automatiske porte.
1. sal over tilbygningen med køkken, flot badeværelse og stort værelse/stue/kontor med fransk altan. Desuden 3 værelser og depotrum.
200 m2 udbygning med stald og stort værksted. Fyrrum med Stokerfyr. På loftet 6 tons træpillesilo, samt halvautomatisk påfyldning af træpillesilo. Stort drivhus. Fibernet installeret på ejendommen.

Området
Attraktivt beliggende med kort afstand til Mejlby, hvor man finder både en dagligvarebutik og bybusser til Aarhus. Kort afstand til motorvej E45. Mejlby er i dag vokset sammen med nabobyen Hårup og forbundet med denne via skolesti. I Hårup er der skole (skolebus standser lige uden for døren) og vuggestue/børnehave. I forbindelse med skolen tilbyder den lokale idrætsforening mange forskellige sportsgrene i både hallen og på sportsbanerne. Et skønt sted for både børn og voksne og opskriften på hvorfor mange søger netop dette område.

Ring og bestil en fremvisning og se det flotte boliginspiration ved at KLIKKE HER.