Toftevej 22, 8543 Hornslet

Flot moderniseret villa i 2 plan med etageareal på 151 m2

Fantastisk flot moderniseret villa i 2 plan - det perfekte starthus for den unge familie eller til dig/jer som ønsker at flytte i noget mindre.
Beliggende ca. 20 min. kørsel fra Aarhus i dejligt område med kort afstand til både handlemuligheder og letbane.

Huset
Gennemrenoveret omkring 2010 med blandt skift af vinduer, gulvvarme i indgangspari, køkken/alrum/stue og badeværelse samt skift af køkken og badeværelser.
Boligen fremstår moderne og gennemført.
Dobbelt garage.
Nem have.

Indretning
Indeholder: Entré med garderobeskabe, lækkert brusebadeværelse og dejligt lyst køkken/alrum/stue med flot kogeø og udgang til stor træterrasse. Desuden 2 mindre værelser samt soveværelse med indbygningsskabe og udgang til have.
Trappe fra entré til underetage med badeværelse med badekar hvor SPA funktionen ikke fungerer, bryggers med vaskefaciliteter, lille te-køkken og stort disponibelt rum. Egen indgang og godt lys i underetage.

Området
I Hornslet har man stort set gåafstand til alting, og med skov og strand lige i nærheden samt en beliggenhed relativ kort fra Aarhus er byen et populært sted for både den etablerede børnefamilie og for yngre som ældre, hvilket giver et godt byliv.
Gode transportmuligheder til Aarhus og Djursland med bus og letbane samt kort afstand til motorvejstilkørsel. Her er skole/børnepasning, lægehus, motionscenter og en biograf. Desuden findes der et veludviklet handelsliv med alt fra dagligvarebutikker, Matas, dame-/herremode butikker m.m.