Vestre Fasanvej 47, 8410 Rønde

Superflot 1-plans villa beliggende 25 min. kørsel fra Aarhus

Superflot 1-plans villa beliggende for enden af lukket vej ca. 25 min. kørsel fra Aarhus.
Gåafstand til skole/børnepasning og indkøb.

Boligen
Villaen har gennemgået en større modernisering af nuværende ejer, hvor taget og flere vinduer er blevet skiftet sammen med køkken og badeværelser. Gulve og lofter er skiftet i hele huset.
Huset fremstår pænt og velholdt - klar til indflytning.

Indretning
Indeholder: Entré med gulvvarme og vaskefaciliteter, åbent til kip samt adgang til stor hems med 2 Velux vinduer. Fransk dobbeltdør til dejligt, lyst alrum med udgang til skøn, sydvestvendt terrasse/gårdhave og i åben forbindelse med flot køkken. Fra køkken/alrummet, der er husets hjerte, har man via glasdør adgang til god stue med stort vinduesparti, Ecoteck pillebrændeovn og med udgang til stor, østvendt terrasse i flere niveauer. Der er desuden adgang til 2 gode værelser, pænt brusebadeværelse med gulvvarme samt soveværelse med udgang til terrasse og med adgang til forældrebadeværelse - begge rum med gulvvarme.
Stort redskabsrum og værksted. Parkering med plads til 2 biler.
Nem have.

Området
Tæt på skov og strand og ikke mindst Nationalpark Mols Bjerge, der opfordrer til udendørs aktiviteter, oplevelser og ro.
Busforbindelse til Aarhus, Randers og det øvrige Djursland flere gange i timen samt motorvejstilkørsel 10 min. kørsel fra Rønde.
Varieret udvalg af dagligvarebutikker og specialforretninger samt folkeskole, privatskole, gymnasium og HHX. Desuden finder man højskole, efterskole og landbrugsskole i byen.

Ring og bestil en fremvisning og se det flotte Inspiire katalog nederst på siden ved download af salgsopstilling!