Vibevej 9, 8410 Rønde

Superflot, indflytningsklar og meget velholdt villa ca. 25 min. kørsel fra Aarhus

Superflot, indflytningsklar og meget velholdt villa I Rønde - ca. 25 min. kørsel fra Aarhus - beliggende på stille sidevej til Hovedgaden med let adgang til skole/børnepasning. Huset er netop blevet sat i stand og fremstår meget lækkert.

Indretning
Boligen har en rigtig god udnyttelse af m2 og indeholder i stueplan: Dejlig lys entré og flot køkken med hvide elementer i åben forbindelse med rummelig stue hvorfra der er udgang til stor, skøn solvendt terrasse. Fra terrassen er der nedgang til en dejlig lukket have. Desuden flot brusebadeværelse med væghængt toilet, soveværelse og 2 værelser.
Gipslofter og flotte trægulve. I køkken, stue og badeværelse er der gulvvarme.
Fra entré er der nedgang til god lille kælder med vaskerum og teknikrum/disp. rum.

Fra haven er der yderligere adgang til et kælderrum.

Området
Med en beliggenhed tæt på skole/børnepasning, gode indkøbsmuligheder med et varieret udvalg af forretninger og med busforbindelse til Aarhus, Randers og det øvrige Djursland flere gange i timen samt motorvejstilkørsel 10 min. kørsel fra Rønde har man alt inden for rækkevidde. Desuden er der kort afstand til stranden og en virkelig skøn natur på kanten af Nationalpark Mols Bjerge blot 5 min. kørsel fra boligen.

Et rigtig godt bud på et begynderhus til den lille familie eller til den enlige eller parret, som ønsker et hus der er lige til at rykke ind i.
Ring og få en fremvisning og se det flotte INSPIIRE katalog nederst på siden ved download af salgsopstilling og dokumenter.