Skolevangen 22, 8543 Hornslet

Charmerende 3-plans villa med flotte detaljer

Charmerende 3-plans villa midt i Hornslet, tæt ved skolen, med dejlig lukket have.

Indretning
Indeholder i stueplan: Entré med trappe til 1. sal, skøn stue og dejligt køkken/alrum. Flotte plankegulve og stuk i stuerne og udgang til terrasse og haven fra køkkenet.
1. sal med repos, soveværelse og 2 gode værelser - begge med hems. Værelserne har separat adgang, og man kan nemt lukke åbningen mellem dem, hvis der er behov for dette. Desuden badeværelse med badekar.
På 1. sal er der loft til kip og fritlagte bjælker.
Kælder, med adgang både fra huset og udenfor, indeholdende: Flere disponible rum, vaskerum/køkken og et brusebadeværelse.
Carport.
Have med amfi-lignende aftenterrasse.

Området
Hornslet er en skøn by med ca. 6.000 indbyggere. Med sin placering tæt på skov og strand, de gode transportmuligheder til både Aarhus og Djursland med bus og letbane samt den korte afstand til motorvejstilkørsel er Hornslet et populært sted for såvel den etablerede børnefamilie som for både yngre og ældre mennesker, hvilket giver et godt byliv. Her er desuden skole/børnepasning, lægehus,motionscentre, biograf og svømmehal. Handelslivet byder på dagligvarebutikker, apotek, Matas, dame-/herremode butikker m.m.

Ring og bestil en fremvisning af denne dejlige villa og se det flotte Boliginspiration nederst på siden ved download af salgsopstilling og dokumenter.