Bøggildsvej 49, Hårup, 8530 Hjortshøj

Flot renoveret 3-plans villa

Flot murermestervilla i 3-plan beliggende ca. 20 min. kørsel fra Aarhus og Randers i dejligt område med gåafstand til skole/børnepasning og med busforbindelser til Aarhus.

Indretning
Indeholder i stueplan: Entré med trappe der forbinder husets 3 etager og pænt køkken/alrum i åben forbindelse med dejlig stue. Her er karnap med udgang til haven, udsigt mod vest og brændeovn. Desuden mindre stue der også kan bruges som værelse/kontor. Stuerne har flot sildebensparket i eg og stuklofter.
1. sal med dejligt brusebadeværelse med udgang til lille altan, repos/værelse med skabsvæg og stort soveværelse med altan. Rumfordelingen vil sagtens kunne omdannes til i alt 3 værelser. På 1. sal er der loft til kip og flotte originale gulvplanker.
God udgravet kælder med gulvvarme indeholdende vaskerum, brusebadeværelse, 2 store disponible rum samt viktualierum/vinkælder. Kælderen er drænet og radonsikret.

Ejendommen
Villaen, der er opført i 1936, har gennemgået en omfattende renovering, hvor man gennem materialevalg har søgt at bevare husets stil og sjæl.
Udvendigt er boligen omfuget og med nypudset sokkel.
I umiddelbar forlængelse af huset finder man en stor, isoleret udbygning/garage med gulvvarme på 65 m2, der bruges som kontor og værksted.
Dejlig ugenert og sydvestvendt have med skønt kig ud over markerne.

Området
Hårup er et dejligt område med en bred alderssammensætning. Her får du motorvejstilkørsel i nærheden og bybusser til Aarhus næsten til døren.
Der er skole og vuggestue/børnehave og en aktiv idrætsforening, der tilbyder mange forskellige sportsgrene i hallen og på sportsbanerne. I nabobyen, Mejlby, der er vokset sammen med Hårup og forbundet med denne via skolesti, er der dagligvarebutik.
Et skønt område for både børn og voksne.

SE DET FLOTTE BOLIGINSPIRATION NEDERST PÅ SIDEN VED DOWNLOAD AF SALGSOPSTILLING OG DOKUMENTER!