Gammel Kaløvej 13, Mejlby, 8530 Hjortshøj

Flot villa med skøn anlagt have - nem at holde

Flot og meget velholdt villa - indflytningsklar og med en skøn anlagt have, der er gjort nem at holde, med et dejligt gårdhavemiljø og flere solterrasser.

Villaen er beliggende med udsigt over åbne marker og med ca. 20 min. kørsel til både Aarhus og Randers.

Boligen
Er lys og indbydende og her er kælet for detaljerne med bl.a. flotte elementer i køkken og bryggers fra Designa og synlige bjælker i loftet i flere rum på førstesalen.

Indretning
Indeholder i stueplan: Flot bryggers med gulvvarme, dejligt badeværelse også med gulvvarme og skønt køkken/alrum ligeledes med gulvvarme. Fra køkken er der dobbeltdør til stor opholdsstue med brændeovn og med udgang til det dejlige gårdhavemiljø med flere solterrasser og markise. Fra køkken er der også trappe til 1. sal med god repos/lille stue, toilet med håndvask, 3 værelser og soveværelse med indbyggede skabe.
Stor garage med tilhørende godt depotrum.

Området
Mejlby er beliggende midt mellem Aarhus og Randers med motorvejstilkørsel i nærheden og bybus til Aarhus næsten til døren. Her er dagligvarebutik, og i nabobyen, Hårup, der er vokset sammen med Mejlby og forbundet via skolesti, er der skole og vuggestue/børnehave. I forbindelse med skolen tilbyder den lokale idrætsforening mange forskellige sportsgrene i både hallen og på sportsbanerne.
Et skønt område for både børn og voksne.