Sensommervej 6, 8530 Hjortshøj

Nyistandsat og indflytningsklart rækkehus med skøn beliggenhed

Nyistandsat og indflytningsklart rækkehus i 1-plan, opført i 2000 og med kun én ejer.
Beliggende 10 min. kørsel fra Aarhus i skønt område med handlemuligheder, bus næsten til døren og 5 min. gang til nærbane.

Indretning
Indeholder: Entré med dør til godt bryggers med vaske- og varmeinstallationer og adgang herfra til spisekøkken med HTH-elementer og god skabsplads. Dejlig stue med stort vinduesparti og godt lysindfald og med udgang til terrasse. Desuden pænt brusebadeværelse, soveværelse med skabsvæg og værelse med skab.
Redskabsrum, hyggelig lille have og terrasse på begge sider af huset.

Boligen henvender sig med sin størrelse og indretning til en bred aldersgruppe og kunne både være et godt bud på en bolig til den enlige eller parret - ungt og evt. med et barn eller ældre. Den kan også ses som et alternativ til en studiebolig i Aarhus for dig som gerne vil bo i hus tæt ved byen og med gode transportmuligheder.

Boligen
Huset er nymalet med glasvæv på væggene i beboelsesrum, og her er lagt nye trægulve i både køkken/stue, soveværelse og værelse.
God rumfordeling og gulvvarme overalt.
Sælges som dødsbo med sædvanlig frasigelsesklausul, hvilket der er taget hensyn til i prisfastsættelsen.
Fælles parkeringsplads tæt ved boligen.

Området
Med skole/børnepasning lige i nærheden, lokale handlemuligheder, bus- og nærbane næsten til døren og motorvejstilkørsel tæt ved får man her de bedste muligheder for at nyde godt af Hjortshøj, med alt hvad livet uden for byen har at byde på. Men samtidig er Aarhus tæt på, og bl.a. derfor anses Hjortshøj for meget attraktivt.