Melosvej 1, Hårup, 8530 Hjortshøj

Håndværkertilbud

Villa, 104 m2 i grundplan, beliggende ca. 20 min. kørsel fra Aarhus og Randers i roligt område på stor grund på 1.442 m2, hvoraf de 450 m2 er beliggende i landzone.
Disse landzone m2 af grunden er unikt beliggende - omgivet af marker på hver side - og indbyder til at nyde havelivet uforstyrret.

Boligen
Håndværkertilbud med muligheder: Der kan moderniseres eller bygges ny - evt. større bolig.
Opvarmning via varmepumper men der er mulighed for tilslutning til fjernvarme. Huset har været lejet ud i mange år og er generelt i dårlig stand, hvilket prisen afspejler. Sælges tom for lejere.

Indretning
Indeholder i stueplan: Entré med adgang til fyrrum og badeværelse. Stort grovkøkken med adgang til overetagen og stue i åben forbindelse med køkken med udgang til terrasse/have og med lille spiseplads. Desuden brusebadeværelse og værelse.
Overetage med repos, 2 værelser og stue. Overetagen er ikke anført på BBR-ejemeddelelse.

Området
Hårup er beliggende midt mellem Aarhus og Randers med motorvejstilkørsel i nærheden og bybus til Aarhus næsten til døren. Her er skole og vuggestue/børnehave og i nabobyen, Mejlby, der er vokset sammen med Hårup og forbundet via skolesti, er der dagligvarebutik. I forbindelse med skolen tilbyder den lokale idrætsforening mange forskellige sportsgrene i både hallen og på sportsbanerne.
Et skønt område for både børn og voksne.