Ahornvej 47, 8543 Hornslet

DEJLIG MURERMESTERVILLA

Beskrivelse
Særdeles velholdt murermester villa i 2 planer med rigtig god rum fordeling. Nuværende ejere har renoveret ejendommen i 2005 og villaen fremtræder i absolut god stand med energimærke C.

Indretning
Hall med klinkegulv med gulvvarme og med trappeløb til 1. salen. Nydeligt gæstetoilet. Bryggers med vaske og varme installationer og med udgang til haven. Dejligt køkken med spiseplads og fra køkken adgang til spisestue med klinkegulv med gulvvarme og med lukket pejs. Skøn opholdsstue med tæppe på gulvet og herfra skøn havestue med klinker og gulvvarme. Havestuen er en del af boligen.
På 1. salen er der repos med skabe. Stort badeværelse med gulvvarme, 2 vaske, kar og bruseniche. God arbejdsplads på gangarealet. 2 dejlige værelser med indbyggede skabe og udgang til altan. Stort soveværelse også med udgang til altan.
Skøn lukket have med flere sol terrasser og med carport og godt værksted. Ekstra parkeringsplads anlagt.

Området
I Hornslet har man stort set gå afstand til alt der kræves af familien. Her er bl.a. daginstitutioner, skole, gode handlemuligheder, lægehus, motionscenter og en biograf samt fine transportmuligheder til Århus og Djursland med bus og tog, og der er motorvejstilkørsel i nærheden. Ahornvej er en lukket børnevenlig vej, der ligger ved det dejlige grønne område ved Bækdalen.