Vorregårdsparken 43, Ugelbølle, 8410 Rønde

Flot arkitekttegnet kvalitetsvilla i 1-plan

Flot arkitekttegnet kvalitetsvilla i 1 plan opført af håndværker til sig selv og beliggende for enden af lukket vænge. Den rummelige villa er gennemtænkt til mindste detalje og står indflytningsklar.

Huset
Opført i 2013. Fuldmuret med tegltag. Integreret dobbelt garage med gulvvarme. Gulvvarme i garage er ikke søgt godkendt.
Genvindingsanlæg med stor betydning for indeklimaet, og desuden reguleres indetemperaturen. Akustiklofter og klinkegulv med gulvvarme i hele huset. Svane elementer i alle rum. Centralstøvsuger.
Alarmsystem og kameraovervågning på grunden.
Stor have og godt parkeringsareal til gæster.

Indretning
Indeholder: Entré med adgang til den dobbelte garage og bryggers med god skabsplads og vaskefaciliteter. Flot køkken med viktualierum og med ø, der fungerer som adskillelse til alrum, og herfra åben forbindelse til dejlig stue med udgang til terrasse og have. Kontor samt forældreafdeling med
soveværelse, walk-in closet og skønt brusebadeværelse. Desuden fordelergang - brugt som aktivitetsrum - til 4 værelser og godt brusebadeværelse.

Området
Beliggende i nybyggerområde i den veletablerede landsby Ugelbølle ca. 20 min. kørsel fra Århus, Ebeltoft og Randers med gå-afstand til stranden. Motorvej til Århus og busforbindelse flere gange i timen. 200 m til Ugelbølle Friskole og både børnehave og vuggestue i byen. Desuden ligger Kalø Golf Club også placeret i byen. Gode handlemuligheder i nabobyen Rønde, der er forbundet med Ugelbølle via cykelsti.

Kort sagt; her er villaen til den krævende familie som prioriterer kvalitet samt en virkelig skøn beliggenhed med masser af muligheder tæt ved Nationalpark Mols Bjerge.