Grimsbrovej 3, Todbjerg, 8530 Hjortshøj

Flot 2-plans villa på stor grund

Flot 2-plans villa på stor grund, moderniseret/renoveret af tidligere ejer i 2008.

Ejendommen
Moderniseringen/renoveringen er foretaget med respekt for husets oprindelige stil, og her er lyst og indbydende. Der er bl.a. spartlet vægge og lavet gipslofter.
Fotte trægulve i stuerne og loft til kip på 1. sal.
Gulvvarme i alle rum undtagen i stuerne.
Stor terrasse og skøn lukket have. Stort udhus på 18 m2 der er opført af nuværende ejer, isoleret og med mange anvendelsesmuligheder, samt et ældre udhus på 12 m2.

Indretning
Indeholder i stueplan: Rummelig entré med klinkegulv, brusebadeværelse med lyse elementer og bryggers med varme-/vaskeinstallationer. Flot køkken med hvide elementer og lille spisekammer samt 3 dejlige stuer - de 2 med brændeovne og i den ene stue trappe til 1. sal.
Mulighed for at lave ekstra værelse i en af opholdsstuerne.
1. sal med god repos med skøn udsigt og en dejlig arbejdsplads. Stort soveværelse, værelse og flot brusebadeværelse med kar og brus samt væghængt toilet.

Området
Ca. 20 min. kørsel fra både Århus og Randers med motorvejstilkørsel og bybus til Århus lige i nærheden. I Todbjerg er der børnehave/vuggestue og i nabobyen, Hårup, finder man områdets skole og endnu en børnehave og vuggestue. Desuden findes handlemuligheder i Mejlby, der i dag er vokset
sammen med Hårup og forbundet via skolesti. I forbindelse med skolen tilbyder den lokale idrætsforening mange forskellige sportsgrene i både hallen og på sportsbanerne.