Balevej 4B, Ommestrup, 8544 Mørke

Flot renoveret bindingsværkshus

Flot renoveret bindingsværkshus, den gamle købmandsgård i Ommestrup, med plads til den store familie - evt. i flere generationer - og beliggende ca. 1/2 times kørsel fra Århus.

Indretning
Boligen er i 3 plan og bruges af éen familie, men det er som nævnt muligt at opdele huset til flere familier eller alternativt at udleje den ene ende af huset.
Indeholder i stueplan: Entré, brusebadeværelse og stort køkken/stue med brændeovn. Herfra glasdøre til stue med brændeovn og med udgang til udestue med lille karnap.
Indgang med entré, køkken med brændekomfur og almindeligt komfur, soveværelse med adgang til brusebadeværelse med gulvvarme og vaskerum. Desuden værelse og stor stue med pejs. Baggang samt rum med trappe til 1. sal.
1. sal med repos, værelse med udgang til altan og stort uudnyttet loftsrum.
Kælder med disponibelt rum og fyrrum.

Området
Skole/børnepasning, idrætshal og handlemulighed i Mørke. Gymnasium i Rønde. Kommende letbane med nem adgang til Århus og ikke langt til motorvejstilkørsel.
Velfungerende landsby med godt sammenhold og børn i alle aldre.

Ejendommen
Grunden, på samlet 2.548 m2, består af 2 matrikelnumre, der sælges samlet. Huset er beliggende på den ene, og på den anden matrikel er der frastykket en byggegrund.
Ejendommen er nænsomt renoveret med respekt for den oprindelige stil. I 2016 - 2018 er bindingsværk restaureret, og i 2012 er taget skiftet. Opvarmning via pillefyr, brændeovn og pejs. Solceller med stor kapacitet (den gamle ordning) og solfanger, der laver varmt vand om sommeren.
Stor udbygning med garage og opbevaringsmuligheder (den gamle stald med mange muligheder).
Stor økologisk køkkenhave og dejlig have.

Se sælgers flotte årstidsfotos på bloggen balevej.blogspot.dk