Vanggårdsvej 20, Hårup, 8530 Hjortshøj

Fuldmuret villa med tag fra 2016

Fuldmuret villa opført i 1985 af håndværker til sig selv og med tag fra 2014. Beliggende i roligt og lukket vænge med stort fællesareal, hvor børn trygt kan lege. Boligen har indlagt fibernet.

Boligen
Her er økonomivenlig jordvarme med gulvvarme i hele huset, og som nævnt er tag skiftet i 2014.
God indretning med plads til og hensynstagen til hele familien.
I indgangspartiet er der en integreret carport, så man kan komme tørskoet inden døre, samt et værksted. Lille udhus bag boligen og skøn lukket have med 2 solvendte terrasser.

Indretning
Villaen indeholder: Entré, bryggers med vaskefaciliteter og køkken. Rummeligt alrum adskilt fra køkken med en halvmur og med dobbelt glasdøre til dejlig stue. Fra både alrum og stue er der udgang til terrasse og have. Desuden brusebadeværelse, 2 værelser - det ene med hems, stort soveværelse med trappe til udnyttet overetage på 30 m2 (ikke søgt godkendt til beboelse) samt endnu et badeværelse med bruseniche og kar. Ved soveværelse er der garderoberum.

Området
Hårup er beliggende ca. 20 min. kørsel fra både Århus og Randers med motorvejstilkørsel og bybus til Århus lige i nærheden. Her er skole, børnehave og vuggestue, og i nabobyen Mejlby, der i dag er vokset sammen med Hårup og forbundet via skolesti, er der handlemuligheder. I forbindelse med skolen tilbyder den lokale idrætsforening mange forskellige sportsgrene i både hallen og på sportsbanerne.