Korsvej 1A, Bendstrup, 8530 Hjortshøj

2-plans hus, gennemrenoveret i 2009

2-plans hus, gennemrenoveret i 2009, beliggende i landlige omgivelser med skolebus til Hårup Skole og bybus til Århus lige uden for døren.

Indretning
Indeholder: Entré med garderobe og godt brusebadeværelse med gulvvarme, væghængt toilet og vaskesøjle. Fra entré glasdør til dejligt køkken/alrum i åben forbindelse med opholdsstue med karnap, væghængt Morssø brændeovn og udgang til terrasse og have. Gulvvarme i hele stueplan. Klinkegulv i entré, bad og køkken og trægulv i stuen.
Fra alrum trappe til 1. sal med 2 store værelser og lille toilet med væghængt wc. Det ene værelse kan deles til 2 værelser hvis behovet er der, og fra det andet værelse er der udgang til skøn vestvendt altan med kig ud over markerne. På 1. sal er der trægulve.
Ved indgang til huset er der dør til udhus/fyrrum med pillefyr, og ovenover 1. sal er der opmagasinering af træpiller.

I boligen er der central støvsuger og forberedt til genvinding.
Carport, 2 parkeringspladser til vejsiden og stor have.

Området
I nabobyen Hårup, hvor man finder områdets skole, ligger også vuggestuen/børnehaven placeret. Desuden er der vuggestue/børnehave i Todbjerg, få kilometer fra Bendstrup. Idrætshal ved skolen hvor den lokale idrætsforening udbyder forskellige sportsgrene, handlemuligheder i Mejlby eller Hjortshøj og gode tilkørselsforhold til motorvej.