Højager 49, 8530 Hjortshøj

Spændende og velholdt 2-plans rækkehus

Virkelig flot, moderne og spændende 2-plans rækkehus i Hjortshøj med skøn beliggenhed i dejlige omgivelser ca. 10 min. kørsel fra Århus.

Huset
Meget lyst, absolut velholdt og opført i en stil hvor trappekonstruktionen i køkken/alrum danner centrum og binder stueplan og 1. sal sammen.
Loft til kip med fritliggende bjælkekonstruktion i stuen på 1. sal. Trægulve i opholdsrum og klinker i vådrum.
Carport og redskabsrum. Opbevaringsplads over carport. Her er en dejlig lukket, ugenert og solvendt have.
Her er adgang til gode friarealer med fodboldbane, legeplads og mulighed for urtehave hvis detønskes. Arealet er beliggende op til en lille skov. Grundejerforeningen har desuden et stort fælles skur.

Indretning
Indeholder i stueplan: Entré med garderobe i delvis åben forbindelse med bryggers med vaskesøjle og teknikskab. Stort brusebadeværelse, 2 værelser og skønt køkken/alrum med udgang til terrasser på begge sider af huset og med trappe til 1. sal.
1. sal med dejlig og hyggelig stue og godt soveværelse.

Området
Med en placering tæt på Århus og med skole-/børnepasning, handlemuligheder, motorvejstilkørsel, bybus og den kommende letbane lige i nærheden har man alt inden for rækkevidde, og boligen henvender sig både til børnefamilien samt parret som blot ønsker en lækker bolig lidt ud over standard.