Hellasvej 12, Hårup, 8530 Hjortshøj

Flot 1-plans villa på lukket villavej

Flot 1-plans villa beliggende i godt område ca. 20 min. kørsel fra Århus og Randers.

Huset
Boligen er moderniseret og fremtræder i absolut moderne og nutidig stil. Det kan bl.a. nævnes, at der er lavet gulvvarme i en del af huset, og at vinduer, døre og tagrender er skiftet.
Carport og rigtig godt isoleret værksted på 21 m2.
Dejlig lukket have med flere solterrasser, stor sandkasse og haveskur på knap 10 m2.

Indretning
Indeholder:Éntre, brusebadeværelse med gulvvarme og flot BIGA køkken og alrum med gulvvarme og flere rigtig gode detaljer samt udgang til træterrasse. Fra køkken adgang til godt bryggers med god skabsplads og 1 værelse - begge med gulvvarme. Bryggers og værelse er beliggende i den tidligere garage, der nu er en fuldstændig integreret del af huset. Desuden stor stue med gulvvarme, brændeovn og udgang til overdækket terrasse. Foruden 3 værelser med faste skabe og soveværelse med direkte adgang til lækkert brusebadeværelse med dampkabine og brus.

Området
God beliggenhed på lukket villavej med 5 min. gang til skole med sportshal og børnehave/vuggestue. Flere dagplejere i området. Bybusser til Århus lige i nærheden, og handlemuligheder i nabobyen, Mejlby, der næsten er sammenvokset med Hårup og forbundet via stisystem. Gode tilkørselsforhold til motorvej.