Korsvej 1B, Bendstrup, 8530 Hjortshøj

Dejligt beliggende ejendom med knap 1,5 ha. jord

Dejligt beliggende ejendom ca. 15 min. kørsel fra Århus med god plads inde som ude og et grundareal på 14.764 m2.

Ejendommen
Ejer, som er håndværker, har foretaget flere moderniseringsarbejder på ejendommen. Der er bl.a. påbegyndt indretning af en lejlighed på 1. sal i udbygningen. Denne lejlighed er ikke søgt godkendt til beboelse.
I samme bygning er der fyrrum med pillefyr, værksted, endnu et stort værksted samt et stort rum med isolering i gulv og gulvvarme. Desuden er der et toilet og et stort disponibelt rum - velegnet til gildesal el.lign. med gulvvarme.
Herudover er der et stort maskinrum med skydeport og en carport med et redskabsrum. Skøn lukket have og ejendommens jord ligger rundt om ejendommen, uden man skal passere trafikvej.

Indretning
Stuehuset indeholder: Entré, bryggers med gammelt oliefyr der aldrig har været i brug i de 10 år, som sælger har haft ejendommen og rummeligt køkken med adgang til viktualierum og med nedgang til mindre kælderrum. 2 gode stuer - den ene med brændeovn og den anden med udgang til skøn lukket have - og stort badeværelse med kar og brus. Desuden soveværelse og 4 værelser hvoraf det ene er et gennemgangsværelse. Stort uudnyttet loft på stuehuset.

Området
Bybus tilÅrhus næsten til døren. Skolebus til Hårup Skole med børnehave og vuggestue samt sportshal hvor den lokale idrætsforening tilbyder forskellige sportsgrene.