Kalstrup 13, Mejlby, 8530 Hjortshøj

Velholdt ejendom med grundareal på 3.422 m2

Ejendom i dejlige landlige omgivelser med et grundareal på 3.422 m2. Her er fred og ro, men vi er stadig kun 20 min. kørsel fra Århus eller Randers.

Området
Kort afstand til Hårup Skole (skolebus uden for døren) hvor man også finder vuggestue og børnehave samt en sportshal, hvor den lokale idrætsforening holder til. I Mejlby er der handlemuligheder og bybus til Århus. Der er desuden kun 10 min. kørsel til motorvej.

Ejendommen
Består af en bolig i 2 plan, samt en tidligere stald der bruges som garage. Over stalden er der loft. Værksted. Stor grund med gamle frugttræer og mange solkroge.
Ejendommen fremtræder velholdt både inde og ude. Der er løbende skiftet vinduer. Tag på bolig er renset og malet, mens tag og spær på stald er udskiftet.

Indretning
Indeholder i stueplan: Entré med trappe til 1. sal, bryggers med varme- og vaskeinstallationer og badeværelse med kar og gulvvarme. På dette badeværelse er der lyseblå retrofliser. Dejligt stort køkken fra 2011 med gulvvarme og spiseplads og i delvis åben forbindelse med god stue med delvis gulvvarme og dør til haven. Fra stue glasdør til kontor hvorfra der igen er glasdør til endnu en stue med udgang til haven og i forlængelse heraf et skønt badeværelse fra 2000.
1. sal med repos, stort værelse, mellemværelse samt soveværelse.